Bérlet Két hálószobás lakás, Sliema, Sliema, Málta, Sliema

Bérlet - Cod. 33574

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 75 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 75

Ez a lakás a város központjában található; számos kényelmi lehetőséggel csak egy kőhajításnyira van. Az apartman mindössze 5 percre található a Sliema sétánytól, amely mindenféle üzlettel, étteremmel, bárral és kávézóval tele van. míg a Sliema kikötőből komp vagy hajó fedélzetére indulhat, és a máltai szigetek körül számos túrára indulhat. A máltai fővárosba, Vallettaba 2 méteresnél kevesebbet is hajóra tehetsz, amely kevesebb, mint 10 perc alatt elviszi Önt. Szintén a lakás közelében található buszmegálló Valletta és St Julians, a buszok, amelyek futnak 10 percenként, és a busz árát kevesebb, mint 2 euró.

Modern, felszerelt konyhával, felszereléssel és konyhai edényekkel, valamint egy étkezővel rendelkezik, amely 6 fő befogadására alkalmas. A nappali teljesen légkondicionált és parkettázott is. Két kanapéval is rendelkezik, melyek akár hat embert is tudnak elhelyezni, és egy jó minőségű TV-t. A lakóterületen kívül van egy saját terasz, étkezőasztallal és székekkel a szabadtéri étkezésre.

 Az apartman két hálószobával rendelkezik: tágas hálószoba franciaággyal és egy második hálószoba két egyszemélyes ággyal. Mindkét hálószoba teljesen légkondicionált és parkettázott. Az apartmanban egy zuhanyzós, zuhanyzós fürdőszoba is található.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB